Новости

12
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Нови курсеви за пријемни из математике на факултетима. Промотивна акција!

Поштовани будући студенти ЕТФ, ФОН, МатФ, ФТН, Економије, Фармације, ВИШЕР - имамо добре вести за вас: прилагодили смо наше универзалне припреме за пријемни на све факултете вашим појединачним  програмима.
Да то прославимо направили смо промотивну акцију која траје до 23. јануара 2022.
Можете да бирате између 25% попуста на основну цену или да платите пуну цену припрема а добијете кредит за Часове/консултације уживо у износу од 50% основне цене (Специјалне понуде).
Више о свему можете пронаћи на нашој страници МАТЕМАТИКА - ПРИЈЕМНИ ЗА СВЕ ФАКУЛТЕТЕ
Све остале наше понуде, који укључују и припреме за пријемни на друге факултете - из хемије, биологије, историје и српског можете пронаћи на страници ПОНУДА
Опширније...
01
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Божићна акција, 50% цене - бесплатан Кредит!

АКЦИЈА ЈЕ ЗАВРШЕНА! МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА:
Акција бесплатног кредита траје до 7. јануара у поноћ.
Односи се на све припреме за пријемне испите и садржи се у томе што добијате бесплатно кредит за Часове/Консулстације уживо у износу од 50% од цене припрема за пријемни испит. Акцију можете пронаћи у Специјалним понудама за:
Кредит се може користити за Часове/Консултације уживо као и за куповину других курсева.
Две су могућности да на време уплатите: да платите картицом до 24.00h вечерас или да направите уплатницу по процедури Како Купити, а уплату извршите када год хоћете следећих дана.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.
Опширније...
22
СЕПТЕМБАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Онлајн часови уживо! Математика, физика, хемија, биологија ... за основце и средњошколце

Од ове школске године у понуди су и часови уживо, у реалном времену. Више о тренутној понуди можете видети на страници ЧАСОВИ/КОНСУЛТАЦИЈЕ УЖИВО
Наши наставници вас чекају, на располагању је и опција затражи час!
Опширније...