Новости

27
АПРИЛ
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Акција поводом годишњице постојања и рада портала Учење на даљину - продужена!

Наш портал је основан 24. априла 2014. године.
У оквиру акције која трајла до 3. маја имали сте могућност да по цени курса са приступом од 30 дана добијете приступ до испита. Акцију настављамо све до краја ове школске године. 
Срећно на пријемним испитима!
Односи се на све припреме за пријемне испите и сада су цене за комплетан курс у распону од 2.999 до 3.999 рсд за приступ свим материјалима у оквиру једног од наведених курсева до испита:
Куповина приступа се обавља по процедури у упутству Како Купити, а уплату можете извршите када год хоћете следећих дана, све до 3. маја у поноћ када се акција завршава.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.

Опширније...
26
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Редовно месечно усклађивање цена за пакете који трају ДО ИСПИТА!

Наши искуснији корисници већ су приметили да имамо две врсте понуда: 30 дана и до испита.
Очигледно је да је број дана до испита је променљива категорија и све је мањи како се пријемни испити или крај школске године приближавају. Из тог разлога ми традиционално почетком другог полугодишта крећемо у смањивање наведених цена и њихово усклађивање са преосталим бројем дана односно месеци. 
У сваком тренутку можете сами проценити колику уштеду остварујете куповином пакета до испита  у односу на пакете који трају 30  дана
Цена која је прецртана је почетна цена, цена са којом почињемо сваку школску годину односно нову сезону припрема за пријемне испите.
Можете се уверити и сами ако погледате наше странице са комплетним понудама за:
Такође, стално имамо акције везно за кредит, у нашим Специјалним понудама које се налазе на крају сваке странице понуде пакета или курсева.
Кредит се може користити за Часове/Консултације уживо као и за куповину других курсева по процедури Како Купити.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.
Опширније...
12
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Нови курсеви за пријемни из математике на факултетима. Промотивна акција! (завршена)

Поштовани будући студенти ЕТФ, ФОН, МатФ, ФТН, Економије, Фармације, ВИШЕР - имамо добре вести за вас: прилагодили смо наше универзалне припреме за пријемни на све факултете вашим појединачним  програмима.
Акција је завршена. Можете видети како је изгледала: 
"Да то прославимо направили смо промотивну акцију која траје до 23. јануара 2022. Пошто се акција завршава вечерас, довољно је да направите уплатницу данас (уколико немате картицу за плаћање на интернету или е-банкинг), а платите сутра. Уплатницу правите према процедури  Како купити
Можете да бирате између 25% попуста на основну цену или да платите пуну цену припрема а добијете кредит за Часове/консултације уживо у износу од 50% основне цене (Специјалне понуде)."
Више о свему можете пронаћи на нашој страници МАТЕМАТИКА - ПРИЈЕМНИ ЗА СВЕ ФАКУЛТЕТЕ
Све остале наше понуде, који укључују и припреме за пријемни на друге факултете - из хемије, биологије, историје и српског можете пронаћи на страници ПОНУДА
Опширније...
01
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Божићна акција, 50% цене - бесплатан Кредит!

АКЦИЈА ЈЕ ЗАВРШЕНА! МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА:
Акција бесплатног кредита траје до 7. јануара у поноћ.
Односи се на све припреме за пријемне испите и садржи се у томе што добијате бесплатно кредит за Часове/Консулстације уживо у износу од 50% од цене припрема за пријемни испит. Акцију можете пронаћи у Специјалним понудама за:
Кредит се може користити за Часове/Консултације уживо као и за куповину других курсева.
Две су могућности да на време уплатите: да платите картицом до 24.00h вечерас или да направите уплатницу по процедури Како Купити, а уплату извршите када год хоћете следећих дана.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.
Опширније...
22
СЕПТЕМБАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Онлајн часови уживо! Математика, физика, хемија, биологија ... за основце и средњошколце

Од ове школске године у понуди су и часови уживо, у реалном времену. Више о тренутној понуди можете видети на страници ЧАСОВИ/КОНСУЛТАЦИЈЕ УЖИВО
Наши наставници вас чекају, на располагању је и опција затражи час!
Опширније...