Биологија - припреме за пријемни испит

Медицински, Фармацеутски, Ветеринарски и сви други факултети на којима се полаже испит из биологије као пријемни испит сада су доступнији свима који желе да упишу и заврше неки од наведених факултета.
 
Пред вама су комплетне припреме за пријемни испит из биологије, који се полаже на факултетима које смо навели и многим другим. Програм наших припрема за пријемни испит из биологије је конципиран тако да покрива програм пријемног испита и на најзахтевнијим факултетима. Наше припреме за пријемни испит су у потпуности онлајн и доступне су 24 часа дневно. Кроз Специјалне понуде остварујете додатне попусте и/или могућност добијања бонуса за комуникацију са нашим наставницима кроз ЧАС/КОНСУЛТАЦИЈЕ УЖИВО Кликом на ДЕТАЉНИЈЕ О КУРСУ... можете се ближе упознати са курсом припреме за пријемни и предавачима, Марином Миљковић и Луком Јовановићем. Кликом на Упутство/Како Купити можете погледати процедуру куповине.
Биологија - припреме за пријемни на факултет zurb/img/aaNew/predmeti/list.png Биологија - припреме за пријемни на факултет


11,999 РСД
ДО ИСПИТА